1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Schnitzels met mozzarella

Schnitzels met mozzarella

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2004

Ingrediënten 2 personen


2 varkensschnitzels (ongepaneerd), 2 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook, 250 gram gezeefde tomaten (pak), 1 eetlepel kappertjes, 1 theelepel oregano, 1 bolletje mozzarella, peper en zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de schnitzels doormidden en sla ze iets platter. Hak de knoflook fijn en snij de mozzarella in 4 plakken. Verhit de olie en fruit de knoflook. Voeg de schnitzels toe en bak de onderkant lichtbruin. Verdeel de tomaten en kappertjes over de bovenkant en bestrooi met basilicum. Met het deksel op de pan op een matig vuur circa 8 minuten stoven. Met zout en peper bestrooien. Op elke schnitzel een plakje mozzarella leggen en met het deksel op de pan in circa 2 minuten laten smelten. De schnitzels over 2 borden verdelen en de saus er omheen scheppen.

Serveertip

Lekker met pasta en gestoofde venkel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top