1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Rijnlandse haringsalade

Rijnlandse haringsalade

  • Duits, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2004

Ingrediënten 2 personen


4 augurken1 kleine zoetzure appelcitroensap2 zoute haringen6 sprieten
bieslook1 eetl. kappertjes100 gr. aardappelsalade



Een voorgerecht voor 2 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd 2 augurken in blokjes en 2 augurken tot waaiertjes.Schil de appel en snijd hem in
blokjes.Druppel er wat citroensap over.Maak de haringen schoon en snijd ze in stukjes.

Bereidingswijze

Knip de gewassen bieslook klein.Meng de blokjes augurk, de appel, de haring, de bieslook
en de kappertjes door de aardappelsalade.Verdeel de salade over 2 borden en garneer met
de waaiertjes augurk.

Serveertip

Lekker met als hoofdgerecht Duitse biefstuk, sperziebonen en aardappelen.Eet ze !
Bron: www.voedingscentrum.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vissersvrouw


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vissersvrouw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top