1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tartaar met knoflook-bieslook

Tartaar met knoflook-bieslook

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2004

Ingrediënten 4 personen


1/2 zakje verse knoflookbieslook (a 20 g)
? 1 eetlepel kappertjes
? 500 g tartaar (biologisch)
? 1-2 theelepels vloeibare jus met ui en knoflook
? selderiezout
? tabasco
? 25 g boter
? 2 theelepels Dijonmosterd



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflookbieslook boven kom fijnknippen. Kappertjes en helft van bieslook door tartaar mengen. Tartaar op smaak brengen met jus, selderijzout en tabasco. Van tartaar vier schijven vormen. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 7-8 minuten bruin en gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Tartaar uit koekenpan nemen. Aanbaksels losroeren met 2-3 eetlepels water (of sherry). Rest van knoflookbieslook en mosterd door jus roeren. Tartaartjes met jus serveren.

Serveertip

Lekker met gebakken krieltjes en broccoli.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top