1. Home
  2. Recepten
  3. Kippenvleugels tandoori

Kippenvleugels tandoori

Door: zwarte_poedel

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2004

Ingrediënten


300 gram kippenvleugels,
1 gesnipperde ui,
1 teentje knoflook, geperst,
1 tl garam masala,
1/2 tl gemalen kardemom,
1 tl gemalen koriander,
2 tl kurkuma,
1 tl milde paprikapoeder,
1 tl citroensap,
2 tl suiker,
250 cl yoghurt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kurkuma, paprikapoeder, garam masala, kardemom, koriander, ui, knoflook, citroensap, suiker en yoghurt in een grote kom mengen. Kippenvleugels er in.Minstens 6 uur laten marineren, wentelenaf en toe roeren. Laten uitlekken. Marinade bewaren.

Bereidingswijze

Kippenvleugels aan spiezen rijgen. Tijdens het barbecue-en af en toe bedruipen met de marinade.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_poedel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top