1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Wafels

Wafels

Door: ghislaine000

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2004

Ingrediënten


Voor 24 wafels:300 g bloem
10 g gistpoeder
3 eetlepels margarine
3 eetlepels fructose (poedervorm)
2 eieren
50 cl magere melk
1 snuifje zout .


Verder heb je nodig


Een wafelijzer, deegkom,mixer en een pannetje.


Weight Watcher-recept.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smelt de margarine in een pannetje op een laag vuur. Meng de bloem en de gist in een kom. Maak een kuiltje in het midden en voeg de fructose, de margarine, de losgeklopte eieren en het snuifje zout toe. Giet er beetje bij beetje de melk bij. Meng goed en laat het deeg 1 uur rusten.

Bereidingswijze

Verwarm het wafelijzer op stand 3 en bak telkens 4 wafeltjes. Houd de wafeltjes warm en dien ze lauwwarm op.

Serveertip

Versier de wafels eventueel met chantilly of bloemsuiker .



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top