Marinade voor wild zwijn of everzwijn.

  • Belgisch, Saus/dressing
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 01-02-2004

Is ook lekker als men de marinade toepast op gewoon tam varkensvlees.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 kopje rode wijnazijn,
2 glazen water,
zout,
1 bosje peterselie,
1 grote ui,
10 peperkorrels,
3 laurierbladeren,
10 korrels koriander,
1 teen knoflook.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 148,85 kcal
Koolhydraten 14,53 g
Eiwitten 4,76 g
Vetten 2,68 g

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten voor de marinade (behalve de knoflook) in een pan en laat ze ca. 5 min. koken. Neem de pan van het vuur en voeg de gesnipperde knoflook toe. Leg het vlees in de warme marinade en laat een etmaal op een koele plaats staan. Nu en dan even omkeren en bedruipen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

verdonkjes avatar
verdonkjes 22-11-2009

klinkt lekker, heb ``m favoriet gezet, en vanavond wordt ie geproefd!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten