1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Satesaus

Satesaus

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-02-2004

Ingrediënten 4 personen


? pot pindakaas
1 blik kokosmelk
4 tnt knoflook
1 ui klein gesnipperd
5 el ketjap
1 tl sambal



Lekker pittig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de pindakaas in een pannetje.
Haal de pan van het vuur en voeg de kokosmelk toe.
Let op met verdunnen, bij teveel melk een klein beetje pindakaas toevoegen.
Het geheel weer opwarmen tot aan de kook.

Ui fijn snipperen en toevoegen met sambal, ketjap en knoflook.
Laat om de smaken te vermengen dit op een laag vuur staan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zepp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zepp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top