1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. CORNED BEEF

CORNED BEEF

Door: cheribon

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-01-2004

Ingrediënten


<
1 blikje corned beef< 1 grote ui, grof gesneden< knoflookteentje< 'n stukje trassi< 2 rode lomboks fijngesneden of < ? rode paprika, in kleine blokjes< 'n handvol prei, fijngesneden< ? tl djinten



Gebakken Corned Beef

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit in 3 el slaolie de trassi, knoflook, ui, prei en de lombok (of paprika) en doe er dan de corned beef bij (rafel de corned beef eerst wat uit elkaar) en kruid af.Roer het goed door elkaar en haal na 5 minuten van het vuur.

Serveertip

Serveer warm bij witte rijst of nasi goreng of bami en geef er 'n groentegerecht bij.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cheribon
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top