1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. sperziebonen-kipcurry

sperziebonen-kipcurry

Door: xbetty1957x

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-01-2004

Ingrediënten 4 personen


400 gr kip
2 in ringen gesneden uien
2 teentjes in fijne plakjes gesneden knoflook
4 hardgekookte eieren
2 eetl. boter
2 a 3 eetlepels pittige kerriepoeder
400 gr panklare sperziebonen
1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet)
peper, zout
1 klein bekertje demi creme fraiche
2 eetlepels fijngehakte peterselie
aardappels of rijst


sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
Het resultaat

Heerlijk!!

Heerlijk!!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!
Het resultaat

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar
Sperziebonen-kipcurry
Sperziebonen-kipcurry
lekker

rijst met kip kerrie en bonen

rijst met kip kerrie en bonen
lekker

rijst met kip kerrie en bonen

rijst met kip kerrie en bonen
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
lekker

bonen met rijst en kerrie

bonen met rijst en kerrie
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry
sperziebonen-kipcurry

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in dunne reepjes. Pel de eieren. Verhit de boter en bak de kipreepjes in 5 minuten bruin. Bak de ui met de knoflook en het kerriepoeder al omscheppend 1 minuut mee. Voeg de sperziebonen, de bouillon en wat peper en zout toe en stoof de kip op laag vuur in 20 minuten gaar. Voeg 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de demi creme fraiche en de eieren toe. Garneer met de peterselie.

Serveertip

Serveren met gekookte aardappelen of rijst



Deel dit recept

Reacties (19)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van xbetty1957x
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top