Mexicaanse ovenschotel

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

  • Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

Mexicaanse ovenschotel met tortilla chips

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
300 gram gehakt, 1 uitje en twee teentjes knoflook, 1 pot mexicaanse groente schotel (je kunt natuurlijk ook zelf een bonen-mais mix maken), 1 zakje taco kruiden, 125 mililiter creme fraiche, 1 zak tortilla chips, 100 gram geraspte Goudse kaas, olijf olie om te bakken.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de in stukjes gesneden ui in wat olijfolie, voeg hier later de geperste knoflook aan toe.
Meng het gehakt met de tacokruiden.
Dit mengsel kan bij het ui/knoflook mengsel rul worden gebakken.
Vul de ovenschaal met de goenteprut, meng hier het gehaktmengsel doorheen.
Hierovereen komt de creme fraiche.
Strooi de helft van de kaas hier over heen.
Nu volgen de tortilla chips.
Tot slot nog wat kaas erover.
Zet dit 40 minuten in de oven op 190 graden en je het een heerlijke ovenschotel. Indien je van rijst houdt is het ook lekker om er een hapje rijst bij te eten.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

schnuckie avatar
schnuckie

Doorsturen

Home Recepten