Mexicaanse ovenschotel

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-01-2004
  • Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

  • Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

    Mexicaanse ovenschotel

Mexicaanse ovenschotel met tortilla chips

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
300 gram gehakt, 1 uitje en twee teentjes knoflook, 1 pot mexicaanse groente schotel (je kunt natuurlijk ook zelf een bonen-mais mix maken), 1 zakje taco kruiden, 125 mililiter creme fraiche, 1 zak tortilla chips, 100 gram geraspte Goudse kaas, olijf olie om te bakken.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de in stukjes gesneden ui in wat olijfolie, voeg hier later de geperste knoflook aan toe.
Meng het gehakt met de tacokruiden.
Dit mengsel kan bij het ui/knoflook mengsel rul worden gebakken.
Vul de ovenschaal met de goenteprut, meng hier het gehaktmengsel doorheen.
Hierovereen komt de creme fraiche.
Strooi de helft van de kaas hier over heen.
Nu volgen de tortilla chips.
Tot slot nog wat kaas erover.
Zet dit 40 minuten in de oven op 190 graden en je het een heerlijke ovenschotel. Indien je van rijst houdt is het ook lekker om er een hapje rijst bij te eten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Nicolette22 avatar
Nicolette22 06-08-2012

Vurrukuluk ;)

jefke77 avatar
jefke77 07-03-2009

super,echt heerlijk

ireen1 avatar
ireen1 23-01-2008

We hebben dit vanavond gegeten, heerlijk! simpel klaar te maken, en smaakt echt heel goed. We hadden er nog een guacamole- en knoflookdip bij met wat losse tortillachipjes!

dianaj18 avatar
dianaj18 15-12-2005

HEERLIJK!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten