1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Antipasti: Gevulde Parmaham

Antipasti: Gevulde Parmaham

Door: inge1956

  • Italiaans, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2004

Ingrediënten


Dungesneden plakken parmaham, zongedroogde tomaten op olie basis, buffel mozzarella, olijfolie extra vergine (goede kwaliteit), basilicum, eventueel pijnboompitjes



Heerlijk op een antipasti buffet. Bij mijn themacursus wijnen uit Italie vond iedereen het erg lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Halveer of quarteer de zongedroogde tomaten. Rooster eventueel wat pijnboompitjes.

Bereidingswijze

Leg op een plakje ham een half basilicum blaadje, stukje zongedroogde tomaat, wat mozzarella en eventueel een paar pijnboompitjes en rol het op. Doe er een prikkertje in.

Serveertip

Serveer het op een platte schaal eventueel met andere antipasti hapjes.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top