Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Mediterraan meergranenbrood

Mediterraan meergranenbrood

Door: tazmania_a

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-01-2004

Ingrediënten 15 personen


? 50 g pijnboompitten
? 50 g verse groene pesto (bakje a 100 g)
? 1 pak meergranen broodmix
? 6 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
? 50 g zwarte olijven zonder pit, in vieren

? broodbakmachine



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten in droge Koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Tip:
Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top