1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Mediterraan meergranenbrood

Mediterraan meergranenbrood

Door: nicky_too

  • Vegetarisch, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 27-01-2004

Ingrediënten


50 gram pijnboompitten (AH)
50 gram verse groene pesto (bakje a 100 gram, AH Huistraiteur)
1 pak mix voor meergranenbrood (Koopmans)
6 gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes
50 gram zwarte olijven zonder pit, in vieren


Verder heb je nodig


Broodbakmachine


Voor 12-15 sneetjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Bevat per sneetje: 175 kcal, 7 gram eiwit, 9 gram vet, 17 gram koolhydratenServeer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.Bron: Allerhande 2-2004

Bron

Allerhande (AH)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_too
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top