1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gestoofd Rundvlees met Chili en Anijs

Gestoofd Rundvlees met Chili en Anijs

Door: bieslookje

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 27-01-2004

Ingrediënten 4 personen


*ca. 800 gr mager rundvlees*1 ui*4 teentjes knoflook*2 tomaten*2 kleine chilipepertjes*korianderzaadjes*anijszaadjes*1 koffielepel mosterd*2 dl rode wijn*1,2 liter vleesbouillon*een paar aardappelen*2 kleine appelen*arachideolie*takje rozemarijn*



Ontdek meer:

Voorbereiding

01: Snij het rundvlees in stukken en bak ze rondom aan in olie. Snij de gepelde ui in ringen en laat ze meebakken met het vlees.

Bereidingswijze

02: Doe er specerijen, wijn, mosterd, knoflook en bouillon bij. Laat tenminste 2 uur zachtjes stoven.
03: Ontvel en ontpit de tomaten. Zeef het sap en doe dat in een pan. Snij het tomatenvlees in blokjes. Snij de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes. Bak ze goudbruin in olie.
04: Snij de appelen (met schil, zonder klokhuis) in blokjes, doe ze aan het einde van de gaartijd bij de aardappelen en laat ze meebakken. Strooi er wat gehakte rozemarijn over en kruid bij met peper en zout.
05: Doe de stukjes tomaat bij het vlees en laat nog even doorwarmen. Serveer de aardappelen apart.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bieslookje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top