Voor 10 stuks gevulde peppadew (naar keuze mild of heet):150 gram Boursin of andere roomkaas1 eetlepel creme fraiche
Spuitzak
Bron: www.peppadew.comPeppadew (spreek uit: peppadiu) is de merknaam van deze zoet-pikante pepers, afkomstig uit Zuid-Afrika.In dit recept worden ze gevuld met Boursin gemengd met creme fraiche. Verrukkelijk!Er zijn legio andere vullingen denkbaar: tapenades, gehakt, (vis-)salades, noem maar op ...
De peppadew-vruchten uit laten lekken.
De boursin en de creme fraiche zorgvuldig door elkaar mengen, overdoen in de spuitzak en de uitgelekte vruchten ermee vullen.
Wil je de gevulde peppadew als voorgerecht serveren geef er dan schijven avocado bij, bedruppeld met wat peppadew-uitlekvocht en/of een scheutje citroensap.
trudy47 30-09-2004
mmmmm
lijkt me erg lekker
inge1956 06-02-2004
Heerlijk. ik koop regelmatig deze met roomkaasvulling, maar het is leuk om zelf ook te vullen.
devilwoman 29-01-2004
Jammie! Ik ben dol op peppeadew!
kramer1274 29-01-2004
alweer een recept van jou favotiet gezet.ga zo door dan eten wij lekker.sandra
orphan 27-01-2004
Favoriet gezet