1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Cannelloni
  6. Cannelloni met langoustines en koolvisfilets

Cannelloni met langoustines en koolvisfilets

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-01-2004

Ingrediënten 4 personen


-8 cannelloni
-300 g koolvisfilets
-2 eiwitten
-70 g verse room
-cayennepeper
-20 langoustines
-peper en zout
-spinazie
-smuimerwten
-1/4 rode paprika
-1/2 blik bisque de homard
-1 dl room



Niet moeilijk, wel iets duurder, maar het resultaat is overheerlijk !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-pocheer de langoustines in flink gezouten en gepeperd water
-laat ze afkoelen en pel ze
-hou 12 staarten apart als garnering

Bereidingswijze

-kook de cannelloni in gezouten water
-haal de visfilets en de 8 langoustines door de mixer en voeg er beetje bij beetje de eiwitten en de room door
-royaal kruiden met cayennepeper en zout
-vul de cannelloni ermee en rol ze in beboterde aluminiumfolie
-goed sluiten en 15 min in de hete oven van 180?C plaatsen
-maak de spinazie klaar en blancheer de sluimerwten
DE SAUS:
-verhit de bisque de hommard en aanlengen met de room tot de gewenste dikte

Serveertip

-schik in het midden van de borden een laagje spinazie en sluimerwten
-leg de in stukken gesneden cannelloni erop en versier met een stukje paprika
-schep wat saus er rond en garneer met de langoustines die we opzij hebben gehouden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top