1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Bruschetta
  5. Bruschetta

Bruschetta

Door: gravendeel

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2004

Ingrediënten


-stokbrood om af te bakken.
-uitgeperste knoflook.
-olie om de stukjes stokbrood mee in te smeren.
-mozzarella kaasje.
-2 tomaten.
-basilicum.



Lekker italiaans stokbroodje uit de oven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stokbrood afbakken in de oven.
stokbrood daarna in stukjes snijden en insmeren met olie en daarna met de uitgeperste knoflook.
daar boven op een plakje mazzarella en daar boven op een plakje tomaat.
bestrooien met een beetje basilicum.
nog even turug in de oven om de kaas te laten smelten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gravendeel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top