1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti

Spaghetti

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2004

Ingrediënten 2 personen


50 gr. hollanse kaas (Reypenaar), spaghetti, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1 ons shitakes, 1 ons fijngesneden beenham, 1 dl slagroom, 20 gr. boter, 20 gr. olijfolie, peper en zout.



Dit recept komt van Elhorst, traiteur in Overveen. De kaasmaker van Reypenaer was aanwezig. Heerlijke pasta is dit.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Shitakes in dunne plakjes snijden. Knoflook en uitjes fijn snijden. Dit alles aanbakken in boter en olijfolie. Room toevoegen en het geheel laten inkoken tot saus dikte. Beenham door saus roeren en direct over de gekookte spaghetti serveren. Hierover de fijn geraspte kaas strooien. Paar druppels truffelolie maken het geheel af.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge1956


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top