1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Sperziebonen

Sperziebonen

Door: omas_keukentje

  • Nederlands,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 23-01-2004

Ingrediënten


Zie bereidingswijze.



Een recept voor het steriliseeren van groenten, anno 1931.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De spercieboontjes worden goed afgehaald, en zonder water, desgewenscht met wat zout, bijna gaar gekookt. Dan doet men ze in de glazen, flink aandrukkend met den houten stamper, voegt er het afkookwater bij en steriliseert ze: in nauwe glazen 60 minuten, in wijde glazen 70 minuten op 115 ? C.



Deel dit recept

Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omas_keukentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top