Antipasti: mozzarella met Salsa di Noce

  • Italiaans, Buffet
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-01-2004

Een walnotensaus die over de mozzarella serveerd wordt, bij vele vrienden is dit favoriet.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 bolletje mozzarella (liefs buffel)

Voor de saus: 1 teentje knoflook, handvol rucola, wat citroen, wat pecorino kaas of parmezaan, hanje vol walnoten (gepeld), olijfolie extra vergine, peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine

Bereidingswijze

Doe de rucola, knoflook en kaas in de keukenmachine en maak het heel klein, voeg de noten, citreoen, zout en peper en op het laatst de olijfolie toe. Zorg dat er nog kleine stukjes noot in zitten. Proef of er genoeg zout en peper in zit.

Serveertip

Doe de mozzarella in een bakje en doe hier de saus over. Heerlijk op toast of op stokbrood.

Laatste reacties

pwiggers avatar
pwiggers 29-01-2004

Leuk idee, neem ik mee. Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten