Antipasti: mozzarella met Salsa di Noce
- Italiaans, Buffet
- 0-10 min.
- Geplaatst op 22-01-2004
Een walnotensaus die over de mozzarella serveerd wordt, bij vele vrienden is dit favoriet.
Ingrediënten
1 bolletje mozzarella (liefs buffel)Voor de saus: 1 teentje knoflook, handvol rucola, wat citroen, wat pecorino kaas of parmezaan, hanje vol walnoten (gepeld), olijfolie extra vergine, peper en zout.
Benodigdheden
KeukenmachineBereidingswijze
Doe de rucola, knoflook en kaas in de keukenmachine en maak het heel klein, voeg de noten, citreoen, zout en peper en op het laatst de olijfolie toe. Zorg dat er nog kleine stukjes noot in zitten. Proef of er genoeg zout en peper in zit.
Serveertip
Doe de mozzarella in een bakje en doe hier de saus over. Heerlijk op toast of op stokbrood.
Laatste reacties
Leuk idee, neem ik mee. Petra