paksoi tandoori

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2004

vegetarisch groente gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 1 struik paksoi
- 3 teentjes knoflook
- 1 bosje lente uitjes
- 4 gedroogde tomaatjes
- olie om in te bakken
- eetlepel tandoori pasta (potje Patak)
- snufje koriander, snufje cardamonpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

- snij de paksoi in "ringen"
- snij de lente uitjes in ringen
- snij de gedroogde tomaatjes in stukjes

Bereidingswijze

- Roerbak de uitjes met de tomaatjes in de olie. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Strooi de kruiden er over heen.
- Voeg de Patak toe en laat dit zachtjes een paar minuten meepruttelen.
- Voeg de Paksoi toe met een heel klein beetje water. Laat het ongeveer 10 minuten sudderen, totdat de paksoi gaar is. Tussendoor af en toe doorscheppen.
- Als de saus te dun is, laat de saus op hoog vuur iets verdampen.

Serveertip

- Lekker met zilvervliesrijst en een omelet.
- Ook lekker met een kipfilet gemarineerd in de tandoori pasta met een beetje yoghurt, bruin en gaar geworden onder de grill.
- Ook lekker bij een volledige Indiaase rijstschotel met verschillende curry's.

Laatste reacties

erwin-ehv avatar
erwin-ehv 20-01-2004

Yummie, dit lijkt me heel erg lekker Joke, ga ik deze week nog maken!!! Thanx, kookknuffel van Erwin!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten