1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. favoriete rauwkost van de chefkok.

favoriete rauwkost van de chefkok.

Door: adelheid

  • Frans, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-01-2004

Ingrediënten 4 personen


3 ons verschillende slasoorten,2 bakjes tuinkers,1 ons pijnboompitten,2 ons gebraden kipfilet, 4 el olie,3 el frambozenazijn,peper en zout,2 sjalotten.Eventueel wat verse frambozen.



Gemengde salade met pijnboompitten en kipfilet.De lievelingssalade van chef-kok Ron Schouwenburg en van mij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de slasoorten en verwijder de nerven.Bak de pijnboompitten licht aan.Voeg wat peper en zout toe.Schil de sjalotten heel fijn en bak ze.Maak van olie,azijn,sjalotten,peper en zout een lekkere dressing.Breng de slasoorten daarmee op smaak.Snijd de kipfilet in hele dunne plakjes en rangschik deze op de salade.Verdeel hierover de (nog warme) pijnboompitten en garneer met de tuinkers en wat verse frambozen.

Serveertip

Warm gebakken stokbrood met kruidenboter erbij en smullen maar.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adelheid
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top