1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kaasaardappelen met haring

Kaasaardappelen met haring

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2004

Ingrediënten 4 personen


1 1/2 kg. aardappels, niet te groot200 gr. roomkaas8 haringen, gefileerd2
eetl. olie2 uien2 theel. paprikapoeder1/2 eetl. suikerpeperzout



Romig zachte aardappels met haring en een salade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De aardappelen goed wassen, eventueel met een harde borstel afborstelen.De aardappelen
doormidden snijden en de snijvlakken met olie bestrijken.Met de snijvlakken omlaag op de
bakplaat leggen en in de oven 40 minuten bakken op 220 graden celsius.

Bereidingswijze

Intussen de paprikapoeder door de kaas roeren.De uien pellen en snipperen.Door de
kaas roeren en het mengsel met zout, peper en suiker op smaak brengen.De snijvlakken van
de gebakken aardappelen met kaascreme bestrijken en deze bij de haringen serveren.

Serveertip

Eventueel nog met peterselie en schijfjes citroen garneren.Lekker met een groene salade.Eet ze !



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vissersvrouw


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vissersvrouw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top