1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: sanniecee

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-01-2004

Ingrediënten


* 1 middelgrote zoetzure augurk
* 1 1/2 dl. mayonaise
* 2 el. zure room
* 1 l. Dijon mosterd
* 1 tl. ansjovispasta
* 1 el. kappertjes
* 2 el. gesnipperde peterselie
* 1/2 tl. gedroogde dragon
* zout en peper



Lekker bij alle vissoorten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de augurk in kleine stukjes. Meng in een kommetje de mayonaise, de zure room, de mosterd en de ansjovispasta goed door elkaar. Roer de stukjes augurk, de uitgelekte kappertjes, de peterselie en de verkruimelde dragon door de saus en breng haar op smaak met zout en peper.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanniecee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top