Broccolitaart met peer en cashewnoten

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Broccolitaart met peer en cashewnoten

    Broccolitaart met peer en cashewnoten

    Broccolitaart met peer en cashewnoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
*5 plakjes bladerdeeg
*500 gr broccoli
*zout, peper
*100 gr cashewnoten
*100 gr belegen kaas (geraspt of in plakjes)
*2 handperen
*2 eetlepels bloem
*3 eetlepels paneermeel
*3 eieren
*1/2 dl slagroom
*1 eetlepel bouillonpoeder
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 604,82 kcal
Koolhydraten 42,30 g
Eiwitten 26,31 g
Vetten 34,86 g

Bereidingswijze

Maak de broccoli schoon en verdeel het in kleine roosjes. Kook ze in ongeveer 5 minuten gaar en giet ze af. Hak de noten grof. Schil de peren, haal de klokhuizen eruit en snijd de peren in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de plakjes ontdooide bladerdeeg op elkaar en rol ze op een met bloem bestoven aanrecht uit tot een grote lap. Bekleedt een ingevette vorm met het deeg. Bestrooi de bodem met het paneermeel en verdeel de peer erover. Verdeel de broccoli en de noten over de peer. Klop de eieren met de slagroom, het bouillonpoeder en wat peper los. Schenk het eiermengsel over de taart en dek het af met de kaas. Bak de taart iets onder het midden in een voorverwarmde oven in ca. 45 minuten gaar.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

schnuckie avatar

Doorsturen

Home Recepten