1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Rode vruchtensoep

Rode vruchtensoep

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-01-2004

Ingrediënten 4 personen


500 g rood fruit
(aardbeien, frambozen, bessen, bramen)
2 dl slagroom
1 eetl. suiker
4 bolletjes roomijs
voor de saus:
100 g aardbeien
100 g frambozen
100 g bessen
2 eetl. marasquin



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het rood fruit schoon en verdeel het over 4 diepe borden. Pureer de vruchten voor de saus met de staafmixer of in de keukenmachine. Roer de marasquin erdoor zodat een dikke saus ontstaat. Schep deze saus over de vruchten op de borden. Klop de slagroom met de suiker half stijf. Leg een bolletje ijs op de vruchten en serveer de slagroom erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top