1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Bavarois met zuidvruchten

Bavarois met zuidvruchten

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-01-2004

Ingrediënten 4 personen


400 g tuttifrutti
1 dl sinaasappelsap
1 bitterkoekjes- of chipolatabavarois of -pudding (tulbandvorm van ca. 1 l, kant en klaar, diepvries)
2 dl slagroom
1 borrelglas kirsch, marasquin of kokoslikeur
1/2 l blanke vla of vanillevla
1 pakje amandelcantuccini
(amandelkoekjes) of bitterkoekjes
100 g kerstchocolade of chocolademoccaboontjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de tuttifrutti minimaal 15 minuten in het sinaasappelsap. (Eventueel 2 minuten op 800 Watt met het sinaasappelsap in de magnetron). Haal de bavarois 1 uur voor gebruik uit de diepvries.

Bereidingswijze

Kies een ruime schaal. Stort hierop de bavarois. (Prik enkele gaatjes met een scherp mes in de onderkant van de verpakking zodat de bavarois gemakkelijk uit de vorm komt). Verdeel de vruchten eromheen of schep wat vruchten in het midden van de tulband. Klop de slagroom lobbig en spatel deze met de kirsch of marasquin door de vla. Serveer deze saus in een kannetje erbij. Garneer met koekjes en kerstchocolaatjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top