1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Knoflooksoldaatjes

Knoflooksoldaatjes

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-01-2004

Ingrediënten


100 gram boter--2 tenen knoflook uit de knijper--bruin brood



Lekker bij soepjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Haal de boter uit de koelkast en laat het zacht worden (kamertemperatuur). Roer de knoflookpulp door de boter. Doe er eventueel ook wat zout door.

Bereidingswijze

Besmeer de bruine boterhammer met de knoflookboter en rooster ze in de broodrooster of in een koekepan. Snijd ze daarna ik blokjes of reepjes.

Serveertip

Lekker door of bij de soep.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top