Ossenstaartsoep-broodje

  • Afrikaans, Brood
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 14-01-2004

Beesstertbroodjie

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pak (500g) bruismeel -
1 pakkie (4 porsies) beesstersoppoeier -
1 houer (500 ml) karringmelk -
50g (125 ml) gerasperde Cheddar-kaas -
knypie rooipeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorverhit die oond tot 180c. Smeer ′n broodpan van nagenoeg 20 * 14 * 7 cm.
Meng die bruismeel, soppoeier en karringmelk goed saam.
Skep die deeg in die pan en maak dit gelyk.
Strooi die kaas en rooipeper oor.
Bak die broodjie ′n uur lank op die middelste oondrak.
Keer dit op ′n draadrak uit en laat dit afkoel.

Bron

suid-afrika

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten