Chocoladebrood

  • Nederlands, Brood
  • > 120 min.

Zoet brood (600 gram), te maken in de broodbakmachine

Deel dit recept

Ingrediënten
300 gr. witte bloem, 50 gr. tarwemeel, 5 gr. margarine, grote lepel nutella-chocoladepasta, 5 gr. zout, 6 gr. gedroogde gist, 210 ml. water (evt. chocoladedruppels in vaste vorm en kaneel)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
broodbakmachine

Bereidingswijze

Doe alles in bovengenoemde volgorde in de broodbakmachine. Programmeer programma normaal, en korst A. Voeg evt. na de 1e piep chocoladedruppels in vaste vorm toe en een beetje kaneel.

Serveertip

Heerlijk zoet, en nog lekkerder met duo penotti erop!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

heleen4 avatar
heleen4

Doorsturen

Home Recepten