1. Home
  2. Recepten
  3. Koreaanse keuken
  4. Taugesalade

Taugesalade

  • Koreaans, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-01-2004

Ingrediënten 6 personen


200 gr tauge
1 verkruimelde gedroogde chilipeper
1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad
2 theelepels sesamolie
1 eetlepel dunne ringen lente-ui
1/2 theelepel fijngesneden knoflook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tauge met koud water in afgedekte pan aan de kook brengen (pan absoluut dicht laten) en ca. 7 minuten laten koken. Tauge laten uitlekken.

Bereidingswijze

Sausje maken van: chilipeper, sesamzaad, sesamolie, lente-ui en knoflook en dit mengen door de tauge.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkolder
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top