1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Sopa de pescado y almendras

Sopa de pescado y almendras

  • Spaans, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-01-2004

Ingrediënten 4 personen


-500 g visfilets (liefst tong)
-200 g gepelde garnalen
-200 g gekookte ham in dikke plakken
-2 el boter
-100 g rijst
-1,5 l goed geconcentreerde bouillon
-100 g amandelen
-een paar plukjes saffraan
-3 hardgekookte eieren
-3 el fijngehakte peterselie
-1 flinke ui (fijn gesnipperd)



Overheerlijke Spaanse vissoep (maaltijdsoep)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-snij de vis in kleine stukjes , evenals de ham

Bereidingswijze

-fruit de ui glazig in de boter
-roer de vis en de ham erdoor en 5 min meebakken
-de warme bouillon, de rijst, de saffraan, de amandelen, zout, peper eraan toevoegen
-alles 30 min zacht koken
-vlak voor serveren de garnalen 'warmen'
-de soep serveren (bestrooid)met de fijngehakte eieren en de peterselie

Serveertip

Heet serveren met stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top