1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Lemper

Lemper

  • Indonesisch, Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-01-2004

Ingrediënten


1 pond kleefrijst (ketan), santen (kokosmelk), zout, en zout.
VOOR DE VULLING: kipfilet of gehakt, 1/4 pak boemboe opor, zout, suiker naar smaak, olie, kokosmelk.



Rolletjes van kleefrijst gevuld met kippevlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kleefrijst koken in de kokosmelk met een beetje zout. De kipfilet koken en heel fijn snijden. Dit samen met de boemboe opor, de zout en het suiker in een beetje olie fruiten. Een klein beetje kokosmelk er aan toevoegen. Het moet wel dik blijven. De rijst opvullen met kip en hier rolletjes van maken. Met een plastic zakje om je handen blijft het niet zo aan je handen plakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van philine0512


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van philine0512
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top