Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Rosti Mexicana

Rosti Mexicana

Door: juchie

  • Mexicaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-01-2004

Ingrediënten 4 personen


4 eetl.olie,1z diepvries rosti(6oogr.),zout,peper,60gr.ontbijtspekreepjes,400gr.Mexicaans gekruid gehakt,350gr.Mexicaanse roerbakgroenten,2bl. minimais (a 155gr.)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 2 eetl.olie in een grote Koekenpan en bak de rosti ca. 5 min. op hoog vuur.
Klop de eieren los met zout en peper.
Zet het vuur laag en roer de eieren door de rosti.
Laat het rostimengsel op een laag vuur in ca.8 min aan beide kanten lichtbruin bakken.
Verhit intussen de rest van de olie in een wok.
Bak de spekreepjes ca. 1 min. en voeg het gehakt toe.
Bak het gehakt in ca. 3 min. rul.
Voeg de roerbakgroente(zonder het zakje kruidenmix)en de minimais toe aan het gehakt en roerbak nog ca. 4 min.
Snijd de rosti in punten.
Steek 8 rondjes uit de rosti en serveer ze met het gehakt-groentemengsel ertussen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van juchie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top