Bakbanaan met bakkeljauw

  • Surinaams, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2004

Banaan met vis heeeeeeel lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6groene bakbananen 500gr.bakkeljauw
300ml.Kotomisi cocosmelk 1 ui
stukje gr.peper 1 tomaat
1 zakje soepgroente
1 theel. ve-tsin
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De bakkeljauw in stukken verdelen, 5-10 minuten voorkoken om te ontzouten en daarna wassen in schoon water. De ui en tomaat in stukken snijden. De bananen opzetten met zoveel cocosmelk dat ze onderstaan. De bakkeljauw in stukken verdelen en op de bananen leggen. Als de cocosmelk bijna geheel verdampt is, de tomaat, ui, ve-tsin, peper en soepgroente toevoegen. Het geheel samen koken tot zich olie vormt.

Serveertip

Met rijst serveren. Of bami.
Uit Sandhia"s Recepten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

roxy-floxsy avatar
roxy-floxsy 19-01-2004

Heeee deze heb ik nog niet meegenomen voor deze pagina! Stom zeg. Liefs, Maria

maria1975ii avatar
maria1975ii 09-01-2004

MMMMMM... lijkt me jammie! Neem ik mee! Maria

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten