Gevulde dadels

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-01-2004

Tapas of borrelhapje.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
Voor 12 stuks.

12 grote dadels,
150 gram zachte geitenkaas,
1 eetlepel amandelschaafsel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwijder de pit uit de dadels. Verdeel de geitenkaas in stukjes. Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Vul de dadels met de kaas en garneer met de amandelen.
Serveer op kamertemperatuur.

Bevat per stuk 125 calorieen, 4 gram eiwit, 9 gram vet en 7 gram koolhydraten.

Serveertip

variatie.
neem eens pate in plaats van kaas.

Laatste reacties

xs2ksg avatar
xs2ksg 01-02-2004

HEERLIJK!! Ik vul ze zelf met spijs, maar dit klinkt wel erug lekker, ben nl. verslaafd aan geitenkaas. Groetjes, Kim

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten