Hongaarse snoekbaars

  • Hongaars, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-01-2004

Erg lekkere en makkelijke ovenschotel uit Hongarije

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-1 ui (in blokjes gesneden)
-50 g boter
-1 el paprikapoeder (edelzoet)
-1 el paprikapoeder (scherp)
-200 g champignons
-4 snoekbaarsfilets (elk 200 g)
-1 el citroensap
-zout
-200 g room
-2 el bloem
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-fruit de blokjes ui in 5 min goudbruin in de hete boter
-strooi de paprikapoeder over de ui en roer dooreen
-de gewassen, in plakjes gesneden champignons toevoegen en nog 5 min laten smoren
-dep de visfilets droog en leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en bedruppel met citroensap
-verdeel de ui-champignons erover
-roer de room in een kom glad met de bloem en giet deze massa over de vis
-deksel erop en in de hete oven schuiven
-BAKTIJD= 20 min op 200?C
-deksel van de schaal nemen en de vis nog 5 min in de oven laten
-uit de oven nemen en serveren met aardappelpuree

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten