1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Varkensvlees op z'n Thais

Varkensvlees op z'n Thais

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2004

Ingrediënten


2 el olie
500 g varkensschouderlappen, in dunne plakjes
2 lente-uitjes, in stukken
100 g geraspte verse gemberwortel
150 g gehalveerde shii-take
1 geperst teentje knoflook
1 dl lichte Chinese soyasaus
1 tl suiker
zout
peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en bak de plakjes vlees al omscheppend in ? 4 minuten rondom bruin.
Schep de lente-ui, gember, shii-take en knoflook erdoor en bak ze ? 2 minuten mee.
Voeg de sojasaus toe en verwarm het gerecht al omscheppend nog ? 1 minuut.
Breng het met suiker, zout en peper op smaak.
Lekker met gekookte rijst met kerrie en sperziebonen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cheribon


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cheribon
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top