1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Appelcrumble met hazelnoten

Appelcrumble met hazelnoten

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-01-2004

Ingrediënten 4 personen


1 zakje hazelnoten (65 g)
? 150 g koude boter
? 100 g witte basterdsuiker
? 200 g bloem
? zout
? 2 potten appelcompote (a 360 g)
? poedersuiker


Verder heb je nodig


Kleine lage ovenschaaltjes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven op 200 ?C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom basterdsuiker, bloem, zout en 1/2-1 eetlepel water tot kruimeldeeg kneden. Hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin bakken.

Serveertip

Applecrumble uit oven nemen, met poedersuiker bestuiven en warm serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie5830


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie5830
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top