1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. supremme volaille

supremme volaille

  • Internationaal, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-12-2003

Ingrediënten 4 personen


200g rijst,1 ui, 2 eetlepels tarwebloom, 50g boter of 3 eetlepels olijvenolie,1 liter bouillon(kan ook van bouillon blokjes)100g geraspte kaas, restjes kalkoen zonder boten of vel, zout, peper, nootmuskaat


Verder heb je nodig


Een ovenvaste schaal


Wat doe je met de kalkoenrestjes na de feestdagen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het ui snipperen en in 1 eetlepel olie of boter glazig laten worden,rijst daarbij een paar seconden heet laten worden en met het bouillon blussen. Het rijst gaar laten koken. De kalkoenrestjes schoonmaken van bot en vel.Een bechamelsaus van de rest van het boter of olie en tarwebloem maken, op smaak brengen met zout,peper en nootmuskaat.

Bereidingswijze

De ovenvastschaal bevetten, de rijst indoen, de kalkoenrestejes gelijk op de rijst verdelen, de bechamelsaus en als laatste de gerasptekaas verdelen.

Serveertip

Warm, met tomatensaus en een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cfazecas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cfazecas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top