1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti con funghi

Spaghetti con funghi

Door: schnuckie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-12-2003

Ingrediënten 4 personen


400 gr spaghetti - 100 gr paddestoelen naar keuze - scheutje witte wijn - 50 gr parmezaanse kaas - 20 cc slagroom - 1/2 ui (olijf)olie - 25 gr roomboter - zout - peper.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de fijn gehakte ui in de olie glazig, blus het geheel af met een scheutje witte wijn. En laat het nog even inkoken, voeg de klein gesneden paddestoelen toe, even garen, de room toevoegen en laten indikken. Voeg hieraan de parmezaanse kaas en roomboter toe. Meng dit met de al dente gekookte spaghetti en direct opdienen. Als variant kunt u ook nog in de olie meegebakken spekblokjes en/of wat verse tuinkruiden toevoegen. Is de saus te dun voeg dan nog 1 eigeel toe.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top