1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kippenlevertjes
  5. Gehakte kippenlevertjes

Gehakte kippenlevertjes

Door: bums

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-12-2003

Ingrediënten 4 personen


? 300 gr kippenlevertjes, 1 hard gekookt ei, 1 kleine ui, snufje zout en peper, (olijf)olie


Verder heb je nodig


Pan met deksel, goed mes


Mijn ouders maakten dit vaak op zaterdag als lunchgerecht! 1x per week orgaanvlees is gezond maar het moest wel lekker zijn!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng water aan de kook in een pan, snipper de ui zeer fijn, prak het ei fijn

Bereidingswijze

Zet als het water kookt het vuur laag, leg de deksel omgekeerd op de pan en leg daar de kippenlevertjes op, laat de levertjes door de hitte gaar worden, draai ze af en toe. Hak de levertjes als ze gaar zijn heel fijn en vermeng ze met de ui, ei en wat peper en zout. Voeg zoveel olie toe dat je een smeuig maar niet vet mengsel krijgt!

Serveertip

Met geroosterd brood of op toastjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bums
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top