pate brulee

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.

amuse

Deel dit recept

Ingrediënten
roompate scheutje cognac en bruine basterdsuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kom en amuse of gewone lepels.

Voorbereiding

meng roompate met cognac en vul er lepels of schaaltjes of japanse porseleinen soeplepels mee.

Bereidingswijze

strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over.
laat de pate in de koelkast door en door koud worden.

schuif delepels of bakjes voor het serveren onder de gril en laat het suiker laagje karameliseren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

emmalee avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten