1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. pate brulee

pate brulee

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-12-2003

Ingrediënten


Roompate scheutje cognac en bruine basterdsuiker


Verder heb je nodig


Kom en amuse of gewone lepels.


Amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng roompate met cognac en vul er lepels of schaaltjes of japanse porseleinen soeplepels mee.

Bereidingswijze

Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over.
laat de pate in de koelkast door en door koud worden.

schuif delepels of bakjes voor het serveren onder de gril en laat het suiker laagje karameliseren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmalee


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmalee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top