kersenflappen

  • Goedkoop en snel, Brood
  • 20-30 min.

Lekker bij kerst.

Deel dit recept

Ingrediënten
Bladerdeeg en vlaaivulling.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg een aantal velletjes bladerdeeg (uit de diepvries) op het aanrecht en trek de papiertjes eraf. Maak ze nat onder de kraan en laat ze even ontdooien. Schep op elk velletje een lepel vlaaivulling. Vouw nu de velletjes schuin dicht (zo krijg je een driehoek) en druk met een vork de randen goed op elkaar. Bak ze een minuut of 20 in de oven, ca. 200-220 gr C.

Serveertip

Warm serveren.
(dan zijn ze het lekkerst)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maartje-flora avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten