1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kerstpudding

Kerstpudding

Door: kerst_pasen_pinkster

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-12-2003

Ingrediënten 8 personen


8 plakken cake
4 eetl. rode jam
1 pot rode kersen op marasquin
1 blik ananas (circa 400 g)
0.25 l slagroom
225. gram kwark (1 beker)
4 eetl. suiker



Bron: Boodschappen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk vier van de plakken cake met de jam, leg er de vier overige plakken op en snijd de cake in blokjes. Leg de blokjes cake onder in een glazen puddingschaal. Laat de kersen uitlekken en vang de marasquin op. Bedruppel de cake met een deel van de marasquin. Snijd de uitgelekte ananas in stukjes en verdeel ze over de cake. Verdeel er de uitgelekte kersen over. (Houd wat ananas en een paar kersen achter voor de garnering). Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en de resterende marasquin. Klop er de kwark door. Schep de room op de vruchten. Garneer voor het serveren met de achtergehouden ananas en kersen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top