1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti

Spaghetti

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-12-2003

Ingrediënten 4 personen


I kg varkenslappen, 500 gr uien, blik gepelde tomaten, 4 verse tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 3 teentjes knoflook, 1/2 pakje boter, zout en peper, chilipoeder, tijmblaadjes, cayennepoeder, oregano, basilicum, seosoned pepper, geraspte kaas.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De varkenslappen en uien in stukjes snijden. Het vlees aanbraden en daarna de uien en de knoflook toevoegen en iets bruin laten worden. Onderhand de tomaten, gepelde tomaten en tomatenpuree in een schaal doen. Kruiden toevoegen, een scheutje koffiemelk erbij en 1 schepje suiker. Dit mengsel goed door elkaar "husselen". Als het vlees en de uien een beetje bruin zijn, voeg je de ingredienten uit de schaal toe. Deze massa goed door elkaar roeren en zachtjes gaar laten worden. Eventueel wat water toevoegen. Wanneer de saus bijna klaar is, maak je de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing klaar. Dit is natuurlijk lekker bij alle soorten pasta!!

Serveertip

Altijd goed natuurlijk: serveren met een rauwkost salade naar keuze



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van m_agnes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van m_agnes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top