Pate brulee

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-12-2003

Pate brulee

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
? roompate
? scheutje cognac (slijter)
? donkere basterdsuiker

? lage minischaaltjes (ca. 5 cm doorsnede) of porseleinen Chinese soeplepels
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roompate mengen met cognac en vul er lage schaaltjes of Chinese soeplepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de pate in de koelkast door en door koud worden. Schuif de schaaltjes of lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten