Everzwijn met vijgenpuree

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-12-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 everzwijnfilets
12 verse vijgen
1 jonagold
olijfolie
1 takje rozemarijn
1 dl water
1 dl rode wijn
kervel of platte peterselie
walnotenolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Bereidingswijze

Snij de vijgen en appel en stoof de stukjes in olijfolie
Voeg de rozemarijn toe en de helft van de rode wijn. Laat stoven tot een puree
Bak de filets mooi bruin langs alle kanten en blus met het water en de rest van de wijn
Laat inkoken tot een jus
Serveer de puree met het vlees en de jus en versier met de platte peterselie

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

winterwonderland avatar
winterwonderland 22-12-2003

jeetje verkeerde tekst bij het andere recept, dat moest hier; hahahaha! Nou ja, ik neem hem mee! Lijkt me heeeeerlijk! Maria

zinzie1 avatar
zinzie1 09-12-2003

Tjonge moet ik eerst een everzwijn vangen,neem hem mee groetjesHella

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten